Vild med designerure

Lad det være sagt med det samme: Jeg er helt vild med designerure. Det er bestemt ikke fordi, jeg ikke kan gå rundt i afslappet tøj, have en dag uden at kigge mig i spejlet eller mener, at andre ikke må have det. Jeg kan bare rigtig godt lide, at når jeg endelig vil være pæn og fin, så har jeg også muligheden for det. Det er efterhånden blevet lidt af en hobby for mig at have en fed garderobe, hvor jeg altid kan vælge outfit til mit humør eller anledningen.

Her er mine designerure noget af det vigtigste på min liste. Jeg har som mand aldrig gået med smykker, for jeg er lidt af den gammeldags opfattelse, at uret er det eneste smykke til en mand – lidt hårdt sagt. Derfor er jeg altid på udkig efter nye ure, som kan give mig præcis det look, jeg er på udkig efter.

Jeg er helt vild med siden Designerure.dk. Her kan jeg nemlig altid finde et ret unikt udvalg af ure, som passer godt ind i den stil, jeg har. Særligt er jeg vild med Daniel Wellington, som for mig laver de flotteste og mest stilrene ure. Jeg har også sommetider overvejet at investere i et endnu dyrere ur, men faktisk tror jeg ikke, det vil give mig så meget ekstra. Jeg er vild med DW, fordi urene er fine uden at være for meget. For mig er et ur allerflottest, når det faktisk ikke rigtig bemærkes. Med det mener jeg, at det skal falde helt naturligt ind på armen, så man faktisk ikke tænker over, at det overhovedet kunne være anderledes.

Et andet mærke som jeg godt kan lide er danske Skagen. Først og fremmest er der noget specielt ved at købe dansk for mig, da jeg godt kan lide at være stolt af min nationalitet. Derudover synes jeg oprigtigt, at Skagen laver nogle virkelig flotte ure, som kan passe til alle behov. Det bedste ved Skagen er, at det er ekstremt enkelt og stilrent. Man har formået at lave ure, som giver kant og stil, selvom de faktisk ikke nødvendigvis er så specielle.

Der er ingen tvivl om, at min interesse for designerure kan være lidt en dyr fornøjelse for mig. Jeg ser det dog ikke altid som en udgift, men snarere som en investering. Både en investering i mig selv, men også rent økonomisk, da jeg altid passer godt på mine ure.