Massage løser samfundsproblemer

editorial

Lis sidder foran computeren og er efterhånden ved at give op. Det var fint nok de første 10 minutter hun ikke kunne finde noget sted at få massage i Aarhus, men det næste 10 blev frustrerende.
Problemet er egentlig ikke at der ikke er massage steder i Aarhus. Problemet er at vurderer hvad en fornuftig pris er. Hvad er for billigt og hvad er for dyrt. Hvilke er faktisk professionelle og hvor kan man få kvalitet? Hvilke af stederne tilbyder massage og hvilke tilbyder i virkeligheden ‘massage’.
Da hun endelig finder et ordentligt sted, er der først tid om 1 måned. Hun ville også være nødt til at bruge næsten 1 time på at cykle på tværs af byen for at få den massage.
Det er da utroligt at det skal være så svært at gå op i sit eget helbred. Det er meningen at en massage hjælpe en med at komme af med stress. Men bare processen med at finde et sted at få massage er til at blive stresset af.

Det gør massage for dig

Der er mange fordele ved at få massage. Stress er desværre blevet mere og mere almindeligt. Massage kan ikke blot hjælpe med at forebygge stress. Har du allerede stress, kan massage også være et godt værktøj til at hjælpe dig med at komme af med det.

Helt grundlæggende er massage også godt for dine muskler. Om de blot er ømme efter træning, om du har hold i nakken eller dit ben gør ondt grundet en fibersprængning, så kan massage afhjælpe smerterne.
Massage har også nogle af de samme effekter som træning. Det sætter gang i kroppen og blodomløbet. Det hjælper dig båd med at få mere energi, styrke immunforsvaret og nedsætte et forhøjet blodtryk.

RaskRask

 

RaskRask er et massage koncept der bringer dig massage på en ny måde. I stedet for at du spilder din tid på at skulle hen til en massageklinik, så kommer massøren hjem til dig.
Desuden hjælper RaskRask dig med at finde vej i et ellers forvirrende marked. Du bestiller en massør på hjemmesiden. Her indtaster du blot din adresse, hvorefter du kan se massørerne i dit område og hvilket tider de har til rådighed. RaskRask garanterer professionelle, uddannede og erfarne. RaskRask vil hellere end gerne stå på mål for de løfter og tilbyder derfor en kvalitetsgaranti. Markedet for massage har aldrig været mere simpelt.

Hos RaskRask kan du også få mere end bare massage. Du kan også bestille en personlig træner, yoga instruktør eller frisør til at komme hjem til dig.

Samfundsproblem giver iværksættersuccess

Den generelle sundhed blandt danskerne har i de seneste år været nedadgående. Flere går rundt med skader og smerter. En af de største syndere er selvfølgelig stress. Samfundet går hurtigere og hurtigere. Folk får mere og mere travlt og mindre og mindre overskud. Det betyder at flere går rundt med stress og skader, men har mindre tid og overskud til at få gjort noget ved det. Hvilket betyder at mange aldrig gør.
Det er netop grunden til at RaskRask var en iværksætter succes. Det er en virksomhed som er designet præcist til at passe ind i det moderne samfund. Massagen afhjælper skaderne og stressen. Samtidig bliver ydelsen leveret på en måde som passer ind i det travle samfund. Ikke alene sparer man sin tid ved ikke at skulle tage ned på en klinik, man har også mulighed for at booke på mere fleksible tidspunkter. Da RaskRask ikke har nogle lokaler, er massørerne ikke begrænset af nogle åbningstider. Så hvis de har lyst til at arbejde kl 21 søndag aften, så kan de det. Hvem har også tid, til at tage tid ud af sin tidspressede arbejdsdag til at besøge en massageklinik der kun har åbent mellem kl 9 og 17?