Typehus fra FBA-Huse er anbefalesværdigt

I år 2013 indgik jeg en aftale med FBA-huse, og vi gennemgik et forløb, som jeg gerne vil dele. Det er nemlig en oplevelse, som er værd at fortælle. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit valg af FBA-Huse, og jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger. Hvis du overvejer at finde et husfirma til at realisere dit drømmehus, vil FBA-Huse være et stærkt valg. De er samarbejdsvillige, lytter til kunderne, yder god service, overholder tidsplanen, rimelige priser, fantastiske materialer – og vigtigst af alt udføres et suverænt arbejde. Jeg vil gerne fortælle mere dybdegående om min oplevelse, således andre kan høre mere.

 

Processen inden byggestart – jeg følte mig hørt

Min opfattelse af virksomheder, som bygger typehuse, er generelt, at virksomhedernes udvalg og indledende proces er meget låst og fast. Jeg har en opfattelse af, at man bestiller deres katalog af valgmuligheder, og så skal du vælge ud fra dette. Sådan er det på ingen måde med FBA-Huse, og jeg er yderst tilfreds med vores indledende samarbejde. Jeg følte mig hørt, da FBA-Huse tog de ting, jeg sagde, til sig og indarbejdede det i byggeplanen. Dette gjaldt et par ændringer i forhold til vinduer og køkken, og det var intet problem at få implementeret disse ændringer. Det er væsentligt for mig at blive hørt som kunde, således jeg får præcis det hus, som jeg ønsker.

 

Selve byggeprocessen – god service og mulighed for at være en del af det

Da selve byggeprocessen gik i gang, fik vi som familie en nøgle til huset. Dette gjorde, at vi havde super god mulighed for at følge med i byggeprocessen undervejs, hvilket jeg fandt yderst betryggende. Vi havde et ønske om selv at stå for maling af huset indendørs, og dette havde vi mulighed for. Det viser igen, at virksomheden er inkluderende og lytter til sine kunder, for at opfylde ønskerne på bedste vis. Undervejs i byggeprocessen opstod der lidt fejl, men hver gang de blev påpeget, blev fejlene udredt med det samme. Derfor ser jeg ikke dette som noget negativt, da det er et stort projekt at bygge et hus, hvor alt dermed ikke kan fungere fuldstændig fejlfrit.

 

Efter huset var færdiggjort – fortsat god service

Inden jeg valgte husfirmaet, var det vigtigt for mig at finde et firma, som overholdt tidsplanen. Jeg var ikke interesseret i at stå uden færdigbygget hus et halvt til et helt år efter egentlig aftale, og her var FBA-Huse igen eminente. Huset stod færdig til aftalt tid. Vi tog en gennemgang i det nye hus sammen, hvor vi gennemgik alt for at sikre, at tingene var som ønsket. Udover at være godt bygget, fremstod boligen ligeledes ren. Efter et år blev vi kontaktet af FBA-huse, hvor vi gennemgik et eftersyn. Her blev blot udskiftet et par småting, hvilket igen er god service. Når vi har haft problemer undervejs med eksempelvis nedløbsrør eller ventilationsanlægget, har FBA-Huse været hurtige til at ankomme på stedet, flinke og imødekommende samt har udredt fejlen hurtigt.

 

Alt i alt har jeg været tilfreds med FBA-Huse, og hvis jeg igen skal bygge et typehus, vil jeg uden tvivl vælge dette firma igen. Det er et professionelt, ansvarligt og troværdigt firma, som leverer. Deres hjemmeside er her, hvis du er interesseret i at få bygget et skønt typehus.