Te og gode tider

For et par år siden var vi på rundrejse i Asien, og der fik jeg virkelig smag for te og de mange forskellige former for te, men min favorit er dog rooibos te. Den har jeg virkelig svært ved at undvære, men den er ikke til at få alle steder – altså den som jeg bedst kan lide, så jeg har bestilt den fra udlandet.

Det var for dyrt

Det var indtil for et par måneder en stor udskrivning, og jeg havde da også ledt efter et sted, hvor jeg kunne få min te til en billigere pris og måske skulle slippe for en leveringsperiode, som var så lang.

Jeg var derfor et stort smil, da min mand kom hjem og fortalte, at der er en dansk side, hvor man kan købe te på. De havde både et stort sortiment, de havde gode priser, og de leverede hurtigt.

Jeg gik ind på hjemmesiden samme aften og kiggede rundt, og jeg må indrømme, at min mand havde ret. De har et enormt udbud, de har rigtig gode priser, og de har også mange forskellige remedier, som kan bruges til at sikre, at du kan få brygget en rigtig god kop te.

Mange spændende sorter

Jeg så, at de havde flere tesorter, som jeg altid havde på lager, og de havde heldigvis også rooibos te, så jeg skyndte mig at placere en lille ordre, for det lød næsten for godt til at være sandt.

Allerede efter få arbejdsdage kom det, jeg havde bestilt, og jeg kunne smage, at det var i den bedste klasse, og så har jeg siden ikke bestilt andre steder, og jeg har ikke fortrudt det. For jeg har siden fået leveret hurtigt hver gang, og de har i deres kundeservice været gode til at rådgive, hvis jeg har haft nogle spørgsmål. Det er imponerende, hvad man kan få for de få penge, som de forlanger for deres ydelser.