Start på en frisk med et nybygget hus fra FBA-Huse

I modsætning til hvad mange tror, behøver det hverken være dyrt eller besværligt at bygge nyt hus med hjælp fra en total-leverandør som for eksempel FBA-Huse. Jeg har selv stået i den situation, at jeg ikke kunne finde det hus eller den lejlighed, som levede op til mine standarder. Jeg er meget krævende, når det kommer til funktionalitet, look and feel, og udseende. Og så skal huset naturligvis ikke være en bombe under min økonomi, det vil sige, jeg har ikke lyst til at bruge unødvendigt mange penge på vand, varme og elektricitet. Derfor skal huset som helhed være energimærket A. Samtidig vil jeg helst slippe for grimme overraskelser, efter at jeg har skrevet under på slutsedlen. Jeg har ikke lyst til at finde ud af, at der ligger en gammel olietank begravet under huset, eller at det synker i den ene side.

Derfor er det en kæmpe fordel at starte på en frisk med et nybygget hus fra FBA-Huse. Når du bygger hus med FBA-Huse, er jordbundsundersøgelser, udgravningen til huset kontrolleres af geotekniker, og der udarbejdes funderingsattest. Der lægges tilmed dræn og afløb til regnvand i overensstemmelse med de lokale regulativet, hvilket betyder, at du undgår de helt grimme overraskelser i form af fugtskader eller oversvømmelser.

Samtidig er materialerne af høj kvalitet, såvel indvendig som udvendig. Vinduer med højisolerende kerne af polyuretan sørger for en høj grad af isolering, hvilket vil afspejle sig i varmeregnskabet. Gulvvarme i alle rum som afløsning for radiatorer og strømslugende varmepaneler sørger for optimal fordeling af varmen, og loftisolering sikrer, at du ikke fyrer for spurvene.

Ud over det, at huse fra FBA-Huse er særdeles funktionelle og energibesparende, er de også kønne at se på – og utroligt rummelige. Inden for fire hovedkategorier kan du vælge netop det hus, der passer til dig, og i nøjagtig den størrelse, du ønsker.