Let og funktionelt

Vi har længe snakket om, at vi skulle i gang med at renovere vores toilet ovenpå, og nu kunne vi ikke udskyde det længere, så vi havde brugt lang tid på at finde de rigtige klinker, den rigtige bruser og blandingsbatteri og meget lang tid på at finde håndvask. Det eneste, som vi nu manglede, var toilettet, men det havde vi begge stærke meninger om, så det var svært at blive enige.

At blive enige er bestemt en mulighed

Jeg syntes, vi skulle have et væghængt toilet, da det ville gøre rengøringen noget lettere, og det ville være pænere, når cisternen var dækket af med en falsk væg. Fruen var ikke enig, for hun mente, det ville være for mange penge at bruge på det.

Jeg havde dog ikke givet op, og jeg kiggede alle steder, hvor det var muligt, at jeg kunne finde et, som ikke ville koste så meget, men som stadig var i en god kvalitet.

Det var ikke nogen let opgave, og det var først, da jeg fandt en god hjemmeside, at jeg fandt muligheden. Jeg kiggede meget grundigt på deres hjemmeside, og der var flere modeller, som var væghængt, og som passede fint ind i det, som vi ellers havde tænkt på til badeværelset.

Vi fandt et sammen

Jeg viste det til min frue og til min store glæde, så passede flere modeller ind, og priserne var også inden for det, som vi mente var rimeligt.

Vi kiggede lidt og placerede så vores ordre. Alt andet var i hus, og så skulle vi bare vente på toilettet. Det var dog ikke længe, vi skulle vente, for allerede ugen efter kom de og afleverede det, som vi havde bestilt, så vi kunne få alt installeret og gjort klar, og så havde vi et nyrenoveret badeværelse.

Vi vil kun anbefale andre at gøre som os og få kvalitet til gode priser.