Hip hurra det’ min fødselsdag!

Det er en af de mange sange, jeg lidt håber, alle gæsterne vil synge. Det hører sig på en eller anden måde til, og jeg kan godt lide det. Til fødselsdag hører der sig også boller og lagkage. Det er noget, jeg aldrig bliver for gammel til. Det samme gælder flagene. Der skl flag på hoveddøren, og der skal et flag på bordet ved min plads.

Et rigtig smut flag

Jeg har en masse papirflag, jeg altid finder frem, men de er ikke rigtig til at stille på bordet. Jeg klistrer derfor altid et par stykker bag på min stol, så alle kan se, hvor min plads er. Men jeg vil hellere have et flag, der kan stå på bordet og pynte. Det er lidt besværligt med flag bag på en stol. De sidder ikke altid så godt fast, og så bliver de altid viklet ind i mit hår.

I år er min fødselsdagsgave derfor et flag til mig selv. Jeg mener nemlig, at man altid gerne må give sig selv en gave også, og mit er et Piet Hein flag i bordstørrelse. Jeg fandt det på https://www.fangels.dk/maerker/piet-hein.html, og selvom jeg nemt ville kunne få det indgraveret, så valgte jeg at lade være og lade det stå, som det er. Jeg an jo altid ombestemme mig.

Det kom i god tid

Jeg bestilte det med det samme jeg så det. Og det kom frem rigtig hurtigt. I god tid inden min fødselsdag skulle fejres. I en fin æske, så det nemt kan pakkes væk alle de dage, det ikke er i brug. Det er god service, og jeg kunne sagtens forestille mig, at det var en hjemmeside, hvor jeg køber flere gaver til mig selv. Og til alle andre for den sags skyld. Der er nemlig rigtig meget at vælge mellem til rigtig gode priser.