Godt samarbejde med professionelt firma førte til mit drømmehus

Min mand og jeg havde i lang tid gået og overvejet, hvad vores drømmehus var, og hvad det skulle indeholde. Vi boede inde i byen, men ville gerne ud og have noget mere luft omkring os. Vi kunne ikke forestille os at blive boende inde i byen. Vi var derfor ude at kigge på en del huse, der lå godt med en stor have, men der var bare ikke nogen af dem, der føltes rigtige. Vi besluttede os derfor efter mange overvejelser for at købe en byggegrund og få bygget vores drømmehus på den. 

Vi fandt firmaet fba-huse.dk, der laver nogle rigtig flotte typehuse. Det var lige noget for os, tænkte vi. Her kunne vi få et stort hus, hvor vi selv kunne være med til at bestemme rumfordelingen, og hvor der var plads til, at familien kunne vokse. 

Vi var ude og se et prøvehus og var meget imponerede over, hvor moderne og lyst huset var indvendigt. Lyset var særlig vigtigt for mig, da vi i øjeblikket bor i en stuelejlighed, hvor der særligt om vinteren er meget dunkelt. Det har irriteret mig i al den tid, jeg har boet der, og jeg ville derfor gerne have noget andet. 

Samarbejdet med fba-huse.dk fungerede upåklageligt. Når vi havde nogle ideer eller forslag, lyttede de altid til, hvad vi havde at sige. Det gjorde, at vi følte os som en vigtig del af processen hele vejen igennem. Et hus er ikke bare en vare, man køber. Det skal tilpasses til ens behov. Det følte vi i den grad, at vores hus blev hos fba-huse.dk. Jeg kan derfor kun anbefale til andre også at bruge dem. 

Det er en stor mundfuld at gå i gang med at bygge eget hus, men nu hvor vi har boet i vores færdige hus i nogle måneder, kan jeg også sige, at det har været det hele værd.