Frisk frugt gør godt i hverdagen

Jeg havde godt nok hørt mange efterhånden fortælle om, at de havde en frugtordning på deres arbejde, og hvor glade de var for det. Men jeg var lidt skeptisk, for hvor stor en forskel kunne det reelt gøre for stort set alle medarbejdere? Nogle gange er det dog ikke for godt til at være sandt, hvilket jeg fandt ud af, da vi prøvede det af hos os.

Det kan testes i praksis

Jeg fandt en side på nettet, der leverede firmafrugt. De havde en prøveordning, hvor vi til halv pris kunne teste, om det var noget for os, så jeg tænkte, at det var en god mulighed, især for en, der som jeg var skeptisk.

Den første levering kom så punktligt, som de sagde, så der var i hvert fald en rigtig god start på det hele. De frugtskåle, der blev sat ud forskellige steder, blev så ribbet på kun to dage. Hvorefter den næste levering kom. Her skete det samme igen, og en gang til den følgende mandag. Det var nok til, at selv jeg blev overbevist om, at det var en rigtig go ordning. Noget, jeg kom frem til, da jeg sad og spiste et æble og opdagede, at jeg var ligeså glad for et stykke frugt hver dag, som alle de ansatte var.

Det blev en fast ordning

Der skulle ikke mere til, og så fik jeg fat i firmaet igen og fortalte dem, at det skulle være en fast ordning. Mængden og typerne af frugt, som de havde hjulpet med at vælge til os, var desuden helt passende, så det var reelt bare at fortsætte, som det allerede så ud.

Jeg har ikke fortrudt, og de ansatte er rigtig glade for det. Det er tydeligt at se, at det her er en succes, og det smager jo helt fantastisk.