Fordi en kop ikke er nok

Jeg har det sådan med min te, at en kop sjældent er nok. Jeg får altid lyst til en til, men doven er jeg også, og det er ikke altid, jeg lige gider at gå ud og lave en til. Der er ikke så meget andet for en at brygge en hel kande. Så er der rigeligt, og jeg kan drikke det lidt ad gangen. Desuden er der noget hyggeligt over at have sådan en stående på bordet til alle lejligheder. Jeg er til det helt enkle, så jeg vil gerne have en, der er ensfarvet, men samtidig en, der signalerer te og hygge. Ikke bare en kedelig en, der kan købes alle steder.

Den fineste kande

Jeg køber al min te på nettet. Jeg vil have kvalitet og god smag, og det kan kun et rigtig tehus levere. Det skal nemlig smage, og ikke bare være tilsætningsstoffer det hele. Desuden skal du ikke bruge nær så meget ad gangen, hvis der er tale om god te. Det er endnu en fordel. Og så er det slet ikke så dyrt.

Der, hvor jeg køber min te, fandt jeg og min kande. De har et rigtig stort og spændende udvalg, så det er ikke et problem at finde en tekande, der falder i min smag. Jeg havde slet ikke tænkt over, at en forretning som denne selvfølgelig også havde kander med mere. Men det havde de selvfølgelig. De elsker jo te lige så meget, som jeg gør.

Jeg bruger den hver dag

Kan kom pakket fint og sikkert ind. Ikke så meget som en skramme havde den fået. Desuden er den genial til te. Det formål, den skal have, og den gør det godt. Den er smuk og dekorativ, og jeg er simpelthen så glad for, jeg valgte at købe en kande.