Flot fototapet på nettet

I langt de fleste hjem består vægpynten af billeder eller malerier, som hænges op på baggrund af en ensfarvet, og ofte hvid væg. Langt de færreste tænker ud over dette, når det kommer til at dekorere hjemmets vægge og gøre dem mere interessante. Men i de seneste år har tapetmarkedet udvidet sig enormt, og det er derfor nu muligt at få fingrene i alle mulige former for både foto- og mønstertapeter, som kan være med til at gøre et rum personligt og til noget helt unikt og specielt. Det er muligt at tapetsere alle væggene i et rum, men selv, hvis man kun vælger at sætte tapet op på en enkelt væg, kan det stadig have en enorm effekt, og være tonesættende for rummets designmæssige grundstemning. Der er stor forskel på en effekt, man opnår med et sort/hvidt motiv overfor et farverigt et, eller ligeledes med et grafisk mønster over for et mere abstrakt motiv. Dette skaber dermed også et væld af muligheder for at udtrykke sig gennem sit hjems interiør på helt nye måder. 

Ønsker man at holde sig opdateret på nogle af disse mange muligheder inden for tapetverdenen, er det en overvejelse værd at følge med på eksempelvis bloggen dk-tapeter.dk. Her skriver indretningsentusiaster nemlig artikler om, hvordan de selv vælger at brugt tapetet i deres hjem, og altså om hvordan de udnytter tapetets mange muligheder til at skabe personlighed i hjemmet. Eksempelvis kan man vælge at beklæde sine vægge i fototapet, hvis man ønsker et konkret billedmotiv, der kan være med til at skabe en meget specifik stemning.

Eksempelvis kan man få fototapeter med prints af boghylder, som giver en illusion af, at man befinder sig i et gammeldags bibliotek og er omringet af utallige bøger. Dette tapet er oplagt, hvis man vil skabe en hyggelig vintage-præget stemning, og ville passe godt i eksempelvis et kontor med mørke træmøbler. Man kan også få fototapeter med prints af store sten i varierende nuancer, hvilket kan være med til at skabe en mere rå, nordisk stemning og som ser så virkelighedstro ud, at det fremstår, som om væggen faktisk er bygget op af stenene. Dette er blot nogle af de fototapeter, som man kan læse mere om på dk-tapeter.dk. 

Udover disse nyttige tips til flotte, konkrete prints og andre typer af tapet med mere abstrakte mønstre er det lige så vel værd at følge med for de anbefalinger, som skribenterne bag artiklerne giver omkring forskellige forhandlere, hvor man kan købe kvalitetstapeter til billige penge.