Fik nye venner

Vi skulle i år prøve noget helt nyt, vi skulle bo hos en italiensk familie på deres gård i Toscana og opleve helt tæt på, hvordan man lever i det område og laver oste, skinker, pølser og vin. Det er ikke noget, som man oplever tit, men vi snakkede med et agentur, som fortalte os om den slags ferier, som de arrangerede, og det lød så spændende, og de fortalte så passioneret om det, så vi ville afsted med det samme.

En fantastisk ferie

Ferien bød på så mange fantastiske oplevelser, at det ville være umuligt at nævne dem alle, men vi fik gennem https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/ et virkelig godt indblik i den toscanske hverdag, og hvordan man lader tiden arbejde med en, i stedet for at arbejde imod den, og hvordan man selv i en hektisk hverdag finder tiden til at slappe af og være sammen med familie og venner.

Vi fik lov at smage på lokalkoloritten, både den mentale og maden, vinen, brødet, og vi tog det hele ind, for som vores fantastiske værtsfamilie sagde, så skulle livet leves, for vi er her kun den ene gang, og hvad er bedre end mad med gode venner, et glas vin og en sang, som solen går ned bag en bakketop.

Mere end ferie

Vi tog afsted på en ferie, og vi kom hjem med en masse nye venner, for ikke kun var de fantastiske værter, som gjorde alt for, at vi skulle føle os velkommen, men de tog os også med ind i deres familie, og det har været med til at gøre det til den bedste ferie, vi har været på som familie.

Vi skal tilbage til næste år, for vi har aldrig fået opladet vores batterier, som vi har denne sommer, og vi vil nyde at sidde på den store terrasse igen og vide, at det er sådan, man også kan leve.