Et forsinket fly kan ødelægge meget

Som regel er en flybillet ikke blandt de billigste rejseformer, der findes, men jo længere væk du skal, desto mere behageligt er det at flyve derhen. Andre rejseformer er simpelthen så langsomme, at det ikke kan svare sig. Men er flyet forsinket, så bliver tiden i en lufthavn meget lang, og det er mere end bare nemt at kede sig.

Der er ikke meget at bruge tiden på

Du kan kun spise og drikke en smule. Selvom du er træt, så sover man ikke godt på en stol eller et gulv i en lufthavn, og jeg ville være nervøs for, hvis der kom nyt om mit fly, at jeg så sov fra det, så ingen søvn eller i hvert fald i meget korte perioder ad gangen.

Heldigvis er der som regel adgang til fri Wi-Fi og mange steder, hvor du kan lade din telefon op, og så kan du skabe din egen underholdning i stedet. For sjov søgte jeg på flyforsinkelses-erstatning, og det var en god indskydelse.

Det viste sig, at det rent faktisk er noget, du kan være berettiget til, og jeg så hurtigt, at der var mange firmaer, der havde specialiseret sig i at hjælpe strandede turister og alle andre, der stod i denne situation. Jeg vidste slet ikke, det var en mulighed, så det var lige noget for mig.

Nemt og billigt

Hvorfor bruge tid og kræfter på noget, du ikke selv kender indgående, når du nemt og billigt kan få andre til det? Lige det gjorde valget let, og jeg fortrød ikke, for på rekordtid havde de behandlet min sag og sikret, at jeg fik en erstatning for flyforsinkelsen.

Jeg var meget imponeret over deres evner og hurtigheden af deres arbejde, og jeg var ikke mindre begejstret for de penge, der blev sat ind på min konto efterfølgende.