Det var på tide

Vi har skubbet det foran os i lang tid, men nu kan vi ikke udskyde det længere. Vi skal have nye låse i både huset og i båden, det var mindst et par årtier siden, vi sidst havde skiftet noget som helst ud, det var gamle låse alle steder, og der var ikke meget sikring i nogen af dem.

Kvalitet på nettet

Vi havde kigget rundt, og vi var faldet for et sted på nettet, hvor vi kunne få det, som virkede som de samme kvalitetslåse, som vores lokale låsesmed gerne ville sælge os, med til en pris, som var noget lavere.

Vi var dog meget i tvivl, om det var et tilbud, som faktisk var for godt til at være sandt, så vi tog en lang snak med deres kundeservice om, hvorvidt vi virkelig kunne få tyverisikring så billigt, om de havde de samme forsikringer og havde de samme certifikater, og de kunne forsikre os om, at de var underlagt de samme regler, som en fysisk forretning ville være.

Vi bestilte og blev glade

Vi valgte efter den snak at placere en ordre på de låse, som vi skulle bruge både til huset og til båden. Vi blev dog noget overrasket over, hvor hurtigt vi fik det hele leveret, for allerede nogle få arbejdsdage, så fik vi en sms om, at vores pakke ville afleveret dagen efter. Så hurtig en levering er vi bestemt ikke vant til.

Vi kunne nu ved selvsyn se, at alle certifikater var med, og at låsene var i en rigtig god kvalitet, som de havde lovet os, da vi snakkede med deres kundeservice.

Vi fik hurtigt installeret låsene, og vi skal til næste år have skiftet låse i vores sommerhus i Spanien, og vi ved da godt, hvem som skal levere dem. Det er jo fjollet at lede efter et nyt sted, når vi nu ved, hvor vi kan få låse af bedste kvalitet til en god pris.