Det bliver ikke mere frisk

Det jeg bedst kan lide ved den frugtordning, vi har fået på arbejdet er friskheden. Det er den mest friske frugt, vi får, hver eneste gang, og det kan virkelig smages. Det giver også os alle sammen lyst til at tage en bid, ja et hel stykke, og så får det den effekt, der var formålet med det. Og det virker. Frugten får ben at gå på, og det er nok det mest populære, vi har indført, siden kaffeautomaten, der kan brygge lidt af det hele. Det er nu de to ting, vi ikke kan fjerne igen nogensinde. Det gør nu heller ikke noget, for jeg er lige så glad for den ordning, som de ansatte er.

Det er nemt – og billigt

Du kan selv sammensætte din frugtkurv på http://www.frugtcompagniet.dk/, og du kan bestemme, hvornår den skal komme. Lettere bliver det ikke. Regningen er heller ikke noget at blive nervøs over, for det er ikke dyrt på noget måde. Faktisk skal der ikke meget til at få glade og lidt sundere medarbejdere. Det har overrasket mig rigtig meget. Mest at der skal så lidt til, og når det er så effektivt, så forstår jeg ikke, hvorfor vi ikke har gjort det her noget før, og hvorfor der ikke er flere, der har hørt om det. Derfor vil jeg gøre mit til at sprede det budskab og den arbejdsglæde, der kommer ud af det.

At yde lidt mere

Jeg synes faktisk, det har en effekt på arbejdsindsatsen. Der skal så lidt til, men ja en lille effekt er der. Om det skyldes det sunde islæt, eller om det skyldes den glæde, der kommer ud af det at have et gode, det ved jeg ikke. Måske er det endda en kombination af de to ting. Lige meget hvad, så er det kun godt, og jeg nyder hverdagen med frugt.