Den rigtige te

Den rigtige te er og forbliver den grønne te. Den er ikke oxideret på samme måde som den sorte, og for mig er det den helt ægte vare, som den er blevet drukket i tusinder af år i både Kina og Japan. Det er ikke uden grund, de har drukket den grønne te, for den smager rigtig godt. Vandet skal bare ikke være for varmt, og den skal ikke trække for længe, da du så ikke vil få den skønne, lyse og velsmagende drik.

Den bliver mere populær

Tidligere har det primært været de sorte tetyper, der har været herhjemme, men grøn te bliver mere og mere almindelig. Jeg har nu altid været til grøn te, men det er rart at se, at andre har fået øjnene op for den også. Nu vil jeg så gerne lære dem, at de skal vælge en god variant, så de får smag og kvalitet for pengene.

Det kan svare sig, for det er en bedre oplevelse, og jeg serverer gerne en rigtig god kop grøn te for mine gæster. Selv dem, der ikke normalt er til grøn te er overbeviste, for det er noget andet, hvis den er lavet rigtigt, og hvis den har en god kvalitet. Det kan både ses og smages. Jeg køber derfor min te hos https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/ hver eneste gang, for her får jeg den gode kvalitet, jeg vil have, og jeg anbefaler alle at kigge ind hos dem, hvis du også er fristet.

Alle former for te

Nu behøver alle selvfølgelig ikke at dele min enorme kærlighed til grøn te, men det er ikke noget problem, for der, hvor jeg handler, har de alle former for te. Der er grøn, sort og alle smagsvarianter, jeg kan komme på. Det er urtete og alt derimellem, så er det den gode kop te, der betyder noget for dig, så er der kun ét sted, hvor det er værd at handle.