De gamle billeder

Jeg har i mange år haft nogle gamle billeder liggende, som jeg gerne ville have op i større format og få dem på plads, men det er aldrig blevet til noget. Det er nogle billeder, som min far, der var kongelig hoffotograf tog af den kongelige familie i en baggård på Nørrebro, en kontrast, hvis du finder nogen.

Billederne er unikke, og jeg har ønsket mig, at de skulle fremstå på en særlig måde, men jeg fandt først ud af, hvordan de skulle se ud, da jeg så hvad min optiker havde fået gjort ved dem, som de havde af deres børn.

Smukke udgaver af smukke billeder

De billeder, der nu hang i forretningen, var billeder, som så ud som om, de var kommet på lærred. Det så meget elegant ud, og hvem havde troet, der nu kunne komme foto på lærred.

Jeg spurgte, hvem som havde forestået det, og fik navnet på hjemmesiden, så jeg selv kunne undersøge det.

Hjemmesiden forklarede udførligt, hvordan det foregik, men jeg havde et par spørgsmål. Det hele blev klaret med en opringning til kundeservice, som let kunne svare på mine spørgsmål.

Enkelt, men så perfekt

Jeg placerede med det samme en ordre og forklarede dem om de originale billeder, og at de skulle på lærred. Hele processen var så enkel, at jeg ikke rigtig troede på, det ville kunne gå godt, men det gjorde det, og det resultat, som de sendte til mig, var langt mere, end jeg kunne forvente.

Billedet hænger nu inde i stuen, hvor vi kan få glæde af dem hver dag. Det er billede,r som ingen andre kan have, og de er så flotte.

Hele processen har været håndteret meget professionelt, og prisen er bestemt ikke noget, som jeg vil klage over, for den var langt lavere, end jeg havde forventet. God service, kvalitetsprodukter og lav pris. Lige som vi kan lide det.