At følge med på rengøringsfronten

Rengøring er for mange en sur tjans, der skal overstås, så resultatet kan nydes efterfølgende. Derhjemme er der næppe andre, der gør det for dig, en dig selv, men på en arbejdsplads kan det være meget anderledes. Det fleste er vant til at møde op hver morgen til støvsugede gulve og til rengjorte toiletter og køkkener. Velvidende at andre har sørget for det og muligvis gjort det, mens d stadig lå og sov.

Deres arbejde er hårdt

Det er et arbejde, som de fleste er glade for bliver udført, selvom mange måske ikke værdsætter det så meget, som de burde. Det er samtidig et arbejde, der er fysisk hårdt, som kan være nedslidende og som ikke altid er det bedst betalte. Som arbejdsgiver er det jeg kan gøre at sikre, der er nemmere at udføre det og med de rigtige redskaber.

Men når rengøring ikke er din primære branche, så er det en jungle at overskue det hele. Der er en masse regler på området, der skal overholdes. Det er bare en ting, men så er der alt udstyret og de remedier, der skal bruge. Sæbe er ikke bare sæbe, men en mangfoldighed af remedier, der er fremstillet til at lette arbejdet på forskellige typer af overflader samtidig med at det både er sikker at bruge for medarbejderen og for miljøet.

Det samme gælder udstyret, som bliver bedre og bedre hele tiden. Det er samtidig muligt at få udstyr, der er ergonomisk, så det er mere behageligt at arbejde med, noget jeg ellers kun kendte fra mine haveredskaber.

Min nye viden

Alt dette og mere til var jeg lykkeligt uvidende om indtil for nyligt, hvor jeg kom ind på den blog, som rengros.dk har. Her fik jeg udvidet min horisont til fordel for hele min virksomhed, og samtidig fandt jeg ud af, at der også vr penge at spare på budgettet.

Godt udstyr sikrer mere effektive medarbejdere, der heller ikke får småskader og skavanker, og raske medarbejdere er det, vi alle ønsker os, mig selv inklusiv. Ikke kun fordi det er rart i budgettet, men fordi jeg rent faktisk bekymrer mig om mine ansatte.

Derfor, og for alle ed grunde, jeg slet ikke er kommet ind på her, vil jeg anbefale, at du også sætter dig ind i alle de muligheder, der er, når det kommer til rengøring. Du får bedre resultater og mere glade medarbejdere. Det er i hvert fald det, jeg har fået.