Afdeling Q – godt læsestof

Nogen er måske ventet til filmatiseringen af denne serie, der har taget biograferne med storm, men endnu en gang kender jeg hele handlingen på forhånd, for selvfølgelig har jeg læst bogen. Og alle de andre i serien også. For det er ikke uden grund, at Jussi Adler-Olsen er blandt Danmarks og bestemt også nordens bedste krimiforfattere.

Er du til krimier, men kender ikke denne serie, så mangler du helt sikkert noget. Jeg har krydret min med en kindle, for det gør det bare endnu lettere at læse alle steder. Med eller uden lamper. Og der er ikke noget bedre end at snige den frem med jævne mellemrum og lige tage et kapitel. Mens kartoflerne koger, eller når opvaskemaskinen mangler de sidste par minutter.

Om du er til krimier, eller noget helt andet, så er en kindle en rigtig god idé. Der er så mange titler til den, at det er mere end bare svært at vælge den næste bog i rækken. Den er også så nem at buge, at jeg ikke havde troet på det. Der er kun gode ting at sig om en kindle.

De bedste bøger samlet et sted

Lige så nemt det er at bruge en kindle, lige så nemt er det at handle bøgerne til den. Jeg bruger kun en hjemmeside. Efter at have været der, fandt jeg ud af, at jeg ikke havde brug for flere end den. Alle de nyeste titler og alle klassikerne. Til gode priser og med en behagelig kundeservice.

Alting fungerer bare her, og jeg finder snart ud af, hvad plottet er i den næste historie om afdeling Q. Det er brutale historier, der overgår al min fantasi, og det er nok det, der fanger mig mest ved dem. Jeg kan ikke gætte, hvordan det hænger sammen. Jeg er så afhængig af, at afdeling Q passer deres arbejde.