4-i-1-vandhane til dit hjem

Quooker er blandt de førende, når det kommer til vandhaner til hjemmet. De har uden tvivl revolutioneret måden, man tænker haner på, med deres fokus på at levere kogende vand direkte fra hanen uden nogen form for ventetid. I mere end 35 år har den hollandske virksomhed specialiseret sig i at udvikle og designe vandhaner, hvor du kan tappe kogende vand direkte fra hanen, hvilket er gjort muligt takket være et patenteret system.

Vandet, der tappes som kogende vand, er 94 grader varmt og kan derfor bruges til alt, du normalvis bruger kogende vand til. Det er med andre ord ikke længere nødvendigt at have en gammeldags, traditionel og langsom elkedel i hjemmet.

Al udvikling og produktion foregår i Holland, netop for at kunne opretholde den høje kvalitet igennem hele processen, så de kan tilbyde det allerbedste til deres kunder.

Overordnet findes hanerne fra Quooker i to forskellige designkategorier: Deres kantede modeller og deres runde modeller. Alle hanerne fra Quooker er udført med et finish i rustfrit stål eller krom.

De to mest populære serier fra Quooker er deres Fusion-serie og deres Flex-serie. Hanerne fra Fusion-serien tilbyder et 3-i-1-system, som giver dig mulighed for at tappe koldt vandt, varmt vand samt kogende vand fra én hane. Flex-modeller tilbyder et 4-i-1-system, hvor du kan tappe koldt, varmt og kogende vand, samt have en funktion, som gør det muligt at trække hanen ud og bruge den mere fleksibelt.

Alle haner fra Quooker kommer med en indbygget børnesikring, så sikkerheden altid er i top.

Quooker er allerede at finde i mere end 500.000 europæiske hjem.

9,3 ud af 10 i Trustpilot-score

Completvvs.dk tilbyder VVS-artikler online, og de har i dag mere end 30.000 produkter. Handler du for mere end 1.000 kroner, er fragten gratis, og du kan forvente at modtage din levering inden for 1-2 arbejdsdage, hvis der er tale om en lagervare. Du kan besøge hjemmesiden her: https://www.completvvs.dk/koekken/koekkenarmaturer/